seria remisów zostala niestety przerwana i to dosyć boleśnie(175) ale kto nie ryzykuje ten duzo nie zarobi... ze tak powiem i kolejna "1" nie wchodzi... także dziś zly dobór meczy i 275 w plecy ale nie zalamujemy rąk i walczymy dalej
Jeżeli nie będzie jakiś niespodzianek kupon powinnien wejść. Jednak nie ma co ukrywać jest on trochę ryzykowny. Widze że grasz tylko piłke nożną. Zacznij grać też inne dyscypliny na których można zarobić dużo $$$. Napewno typy z piłki nie wchodzą ci tak bardzo jakbyś chciał, zacznij grać np. tenis. Jest to dyscyplina która napewno ci przyniesie większe zyski, Jakby co to się Polecam i trzymam kciuki żeby ci kupon wszedł ale moim zdaniem, dużych szans nie masz.
Ohoho Miło mi widze pierwsze komentarze typów Ronni gram to na czym sie mniej wiecej znam i jakies pojecie mam, innych dyscyplin sam nie ruszam ewentualnie zuzel na lato i czsami oczywiscie sa wyjatki ale to juz kogos zaufanego typy. Kupon mam nadzieje ze jednak wejdzie narazie nie jest zle, wczoraj mnie poniosla fantazja i zaryzykowalem ale tak jak pisalem kto nie ryzykuje ten nie ma. Nie zawsze mozna wygrywac a liczy sie ostateczny wynik i mam nadzieje ze bedzie to wymierny zysk. Pozdrawiam
piter013 [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-23, 23:11
Brak komentarza bedzie najlepszym komentarzem powyzszego kuponu... Pozostala suma 200.5 zl jutro zagramy va banq ale trzeba pamietac ze najgorsza wada w graniu jest chciwość!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.53 sekundy. Zapytań do SQL: 40
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu