Wysłany: 2007-02-16, 16:25 [KD] Najlepsze typy by TRETER
Zapraszam do pisania i komentowania w moim temacie moich typ?w. B?de sie stara? typowa? jak najlepiej, najskuteczniej i nawi?cej zagrnia?. Pierwsze super typki ju? dzi?.
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-02-19, 19:39, w całości zmieniany 3 razy
10 kupon?w z czego mam nadzieje wejdzie na tyle by by? zysk ;-) nie gwarantuje wygranej, ale jak m?wie ?e b?de podawa? typy tak by wyj?? na plus to tak b?dzie zapraszam do komentowania itp. pozdro
Co do Chelsea to jestem w 99% pewien ze wygra co do Interu to nie jestem przekonany bo kiedys w ko?cu MUSI przegrac lub zremisowa?,co do Werderu tez nie jestem pewien bo w poprzedniej kolecje dostal baty Stuggartu a Hamburger wyra?nie odzyskuje forme ?wiadczy o tym wygrana z Dortmundem 3-0
Co do Chelsea to jestem w 99% pewien ze wygra co do Interu to nie jestem przekonany bo kiedys w ko?cu MUSI przegrac lub zremisowa?,co do Werderu tez nie jestem pewien bo w poprzedniej kolecje dostal baty Stuggartu a Hamburger wyra?nie odzyskuje forme ?wiadczy o tym wygrana z Dortmundem 3-0
Chelsea gra w takim skladzie, ze wygrac musi bo rywal tez cienki dosc. Inter gra u siebie co jest + jest najlepsza druzyna ligi 'scudetto' ma juz w kieszeni, 40 punktow przewagi nad swoim rywalem Cagliari ktore na wyjezdzie 1 wygrana tylko 3 remisy i 5 porazek. Inter gra w takim skladzie, ze porazki "raczej nie dozna" remis moze sie zdazyc ale przypuszczalnie w 20%. Inter passe moze se popsuc, ale grajac z lepszym rywalem na wyjezdzie. Co do Werderu wlasnie dzieki ostatnim porazka 2 pod rzadz musi wygrac dzisiejszy mecz by myslec dalej o walce o mistrzostwo, gra u siebie z ostatnia druzyna ligi, kt?ra na wyjezdzie wygrala w tym sezonie 1 mecz i og?lnie 2 z 21. Bycmoze pasc remis w tym meczy gdyz Hamburg jest remisowym mistrzem w tym sezonie Bundesligi.
Witam !! Grasz , jak widze , za du?e stawki. Ile u Ciebie jest warta 1 jednostka ? I jeszcze jedno , fajnie by by?o jakby? podawa? dyscypliny i ligi , bo choc sporo koja?e , to kilka typ?w to "czarna magia " Nawet nie wiem gdzie ich szukac . Pozdrawiam - tino71 .
1j. = 1 PLN. Te sporty kt?rych nie kojarzysz to NCAAB - amerykanska koszykarska liga collegowa. wiecej >> google.com Nie ma przez pare dni NBA wiec podaje NCAAB na ktorej tez sie w miare odnajduje. Typy z tej ligi znajdziesz np. w Expekt.com.
_________________ nie wazne ile wygrywasz... wazne ze wygrywasz...
flatronx racja racja, ale gdyby popatrze? na wszystkie wyniki dzisiejsze to wogule obstawia? co? dzisiaj na bundeslige to szale?stwo Bayern przegra?, Werder te?, Herta te? wogule co sie dzieje
Zapraszam do typowania, jak będzie NBA będe podawał typki z NBA gdyż no nie we wszystkich bukach jest liga NCAAB, a narazie do 20.02.07 NBA nie ma bo są ALL STARS Będe podawał 3-4 typy dziennie z koszykówki i mam nadzieje, że skuteczność będzie wysoka gwarantuje 60% skuteczności kursów 1.90 :cwaniak1: zapraszam do komentowania czasem będe inne sporty dawał np. piłke nożną, nhl, tenis i inne oczywiście wszystko zależy od oferty
Dobra chyba przyszedł czas na zgarnięcie kasy No więc zaczynajmy :D:D:D
# KUPON NR 1 Arizona State - USC handicap -6.0 @ 1.92
stawka 1000j. kurs 1.92 EW: 1920.00j.
Jeśli by ktoś nie jarzył to typ jest z koszykówki ligi NCAAB >> google.pl Typ o życie jeśli wtopie to zostanie mi 500 złotych na typy wszystkie kursy i typy z Expekt.com więc wyników i typów tam szukajcie GL for ME
Typy które stawiam normalnie stawiam tak ja te wcześniejsze bez numerowania, a moje typy wygraniowe stawiam tak jak ten i z numerem mam nadzieje, że uda mi się do końca lutego ugrać ładne sumki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 1.98 sekundy. Zapytań do SQL: 48
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu