Takie małe pytanko: dochodzą Wam smsy z wynikami na komórkę? Bo jak grałem tam jeszcze w zeszłym roku to pamiętam, że nie było z tym problemu, a teraz od początku roku nie uświadczyłem ani jednego
Ostatnio zmieniony przez Kamil(ek) 2007-02-19, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
Siemka.... Gamebookers jak dla mnie jeden z lepszych bukmacherow, maja szybki support czasami dosc ciekawe live, kursy sa na bardzo dobrym poziomie, ciekawe live. Najwazniejsze ze nie ma duzej lini jesli chodzi o minimalna wp?ate, rowniez nie ma problemu z wyp?ata. Gamebookers bardzo dba o swoich klientow, jezeli jakis czas u nich nie grasz to przesy?aja maila z propozycja podwojenia naszej wp?aty. Polecam
Gamebookers to świetny buk ! Gram tam już od 2 lat i ani razu sie nie zawiodlem Dość dobre kursy i szeroka oferta zakładów. Z wypłatami takze nie bylo problemow !
Polecam
sh3v [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 22:16
Popieram! Gamebookers jest to bardzo dobry buk. Ostatnio dostalem od nich maila o nastepujacej tresci:
"Witaj Kamil,
Wiemy, że od dawna jesteś zarejestrowany(a) w Gamebookers, ale od pewnego czasu nie obstawiałeś(aś) z nami.
Zaproponowaliśmy Ci już wcześniej podwojenie Twojego pierwszego depozytu z maksymalnym bonusem PLN 78.20 . Nadal możesz skorzystać z tej wyjątkowej oferty:
* Zaloguj się i zasil swoje konto teraz a my podwoimy Twoją wpłatę! Maks. bonus jaki możesz otrzymać to PLN 78.20 . "
Oczywiscie wplacam i bede gral u nich nie mialem problemu z wyplatami/wplatami. Obecnie jednak nie posiadaja polskiego konta do wplaty na konto (przelew) ale nie powinno to stanowic problemu dla wiekszkosci graczy bo mozliwa jest wplata przez karte, Moneybookers.com oraz NETeller. Osobiscie polecam MB.
Nie wiem czy ta promocja dotyczy wszystkich czy tylko wybryanych, ktorzy otrzymali maila od nich. Przypuszczam jednak ze dotyczny tylko tych, ktorzy otrzymali od nich wiadomosc.
EDIT: apropo SMSow to ja nie mialme problemow i przychodzily do mnie szybciutko pare godzin po spotkaniu. Jak obsatwialem mecze MLB ktore odbywaly sie w nocy - z rana juz mialem smsa z wynikiem. naprawde porzadny buk chyba nikt nie zaprzeczy :cwaniak1:
Nie wiem czy ta promocja dotyczy wszystkich czy tylko wybryanych, ktorzy otrzymali maila od nich. Przypuszczam jednak ze dotyczny tylko tych, ktorzy otrzymali od nich wiadomosc.
Tych co przez jakiś czas nie mieli aktywne konto, czyli poprostu nie grali. Mailing poszedl do sporej grupy, systematycznie wysylają takie bonusy do swoich graczy. Podobnie robi Bwin tylko oni wysyłają do Ciebie list z zaproszeniem do gry za którymś razem jesli mail nic nie pomaga
Także popieram wasze opinie. Grałem u tego buka i byłem bardzo zadowolony i chyba wróce do niego. Z wpłatami/wypłatami nie ma większych problemów. Ciekawa oferta, z dość dobrymi kursami. Podoba mi się to że GB dba o swoich klientów. Gdy grasz u nich, to po pewnym czasie otrzymujesz maila z promocją podwojenia dyspozytu. Jak dla mnie najlepszy obecnie Bukmacher. I co dla mnie najważniejsze krecz w meczu tenisowym jest liczony po kursie 1.0 co jest bardzo korzystne. Polecam, grajcie tam a napewno nie pożałujecie.
GB jest dobry w tym ze jest prosta stronka w obsłudze, można szybko zagrac , kase szybko wyplacaja, jedyny minus to brak remisow w NHL (nie mozna nawet grac dwudrogowo 1x, x2). I to jest tylko taki minus, zakldy live dobre, niekiedy sie sypna i daja np kurs na live ( ja np. mialem tak, żę w UEFA jak grala Ossasuna z kims to na to ze bedzie przynajmniej 1 gol byl kurs 8.0 . Grzechem by bylo nie skorzystac, ale takie promocje zdarzaja sie rzadko i sa one chwilowe wiec trzeba miec oczy szeroko otwarte)
Mnie w tym buku podoba się jedynie to że w przypadku krzecza zakład jest anulowany. A tak denerwuje mnie bardzo strona która co chwile ma jakieś błędy i uboga oferta
14* czerwca 2007 roku Gamebookers wchodzi w następny etap swojego rozwoju.
Z nowym, lśniącym wyglądem i ulepszonymi możliwościami postawiania zakładów, nową konzolą zakładów na żywo, z udoskonalonym zarządzaniem kont i zaktualizowanym programem lojalnościowym, Gamebookers jest nastawiony na zapewnienie doskonałych usług bukmacherskich.
Poprawiony wygląd
Otrzymaj grę, którą chcesz - wtedy, kiedy zechcesz - z nowym, eleganckim wyglądem. Zostań na topie akcji z ulepszoną funkcjonalnością.
Wzmocnij obstawianie
Otrzymujesz to, co chcesz. Dodajemy nowe sporty, ligi, gry oraz zakłady jednorazowe na każdy dzień. Nowy Gamebookers zaoferuje Ci więcej opcji obstawiania niż kiedykolwiek. Odwiedzaj go regularnie.
Obstaw na żywo!
Konzola naszego obstawiania na żywo następnej generacji posiada lepszą nawigację oraz ulepszoną dynamikę. Dodaj nieco intensywności do gry i wrzuć następny bieg obstawiania.
Wpłacone
Udoskonal sposób, w jaki zarządzasz swoim kontem i dokonujesz platności. Użyj nasze dwie nowe platformy - Gamebookers Account oraz Gamebookers Cashier - do otrzymania dostępu, administrowania oraz obserwowania wyników swoich wygranych.
Lojalność jest opłacalna
Im więcej grasz - tym więcej płacimy. GBPoints to nowy program lojalnościowy z nagrodami dla Ciebie dla każdego zakładu, którego postawisz i który zamieni nasz dotychczasowy program Srebrnych oraz Złotych statusów.
Zmiany w systemie walutowym na stronie
Jako część naszego nowego usprawnionego procesu realizowania transakcji zredukujemy liczbę walut, ktorych obecnie oferujemy w naszym systemie. Od 14* czerwca będziemy oferować tylko Euro (EUR), Dolar Amerykański (USD), funt steling (GBP), Lei (RON) oraz złoty (PLN). Wszystkie kwoty użytkowników, które są liczone w innych walutach zostaną automatycznie przeliczone na Euro lub na Dolary Amerykańskie. Będziesz mógł wybrać swoją preferowaną walutę.
I na koniec....
Mamy nadzieję, że uda się uruchomić naszą nową stronę Gamebookers 14* czerwca 2007 roku. Odwiedź stronę, zeby zapoznać się z ewentualnymi zmianami.
Jeżeli potzrebujesz pomocy lub masz jakieś uwagi, prosimy o niezwłoczne skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta o dowolnej porze:
Wysłany: 2008-06-13, 18:10 zwrot pieniedzy za wynik 1:0 zw meczu Polska-Austria w Gameb
Cytat:
Jesteśmy przeciwko oszustwom! Gamebookers zwróci pieniądze wszystkim, którzy obstawili wynik 1:0 dla Polski. Tak - nie zarobimy, bo... nie chcemy. Nie tym razem. Nie w takich okolicznościach. Wierzymy w uczciwy sport, a nie w fałszywe gwizdki. Sędzia Howard Webb podarował remis Austrii, ale my nie mamy zamiaru z tego korzystać. Biało-czerwonym należało się zwycięstwo. Kibice już raz zostali oszukani, a my nie chcemy karać ich po raz drugi. Oczywiście wszystkie inne zakłady (czyli np. wynik 1:1) zostaną normalnie rozliczone.
Mam kilka pyt. dot. gameebokers. 1.Czy mozna wplacic pieniadze na poczcie na konto bankowego? 2.Jaki jest minimalny depozyt? 3.Jaka jest minimlana wyplata? 4.Jak zmienic USD na PLN?
Ja dziś dostałem tradycyjną pocztą list od Gamebookers. Cieszyłem się, że możne jakiś Reload Bonus mi zaproponują (nie gram w GB odkąd kupił ich PartyBets) a tu...w kopercie kartka z tekstem typu: "Czy wiesz ile tracisz? Super kursy na Ligę Mistrzów, Premiership itd." ehhhh, zawiodłem się. Normalny SPAM i to tradycyjną pocztą
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Hmmmm......to nie jest dosadny spam, np. od Unibetu, Expektu czy Bwin dostaję po 2-4 maile na tydzień. Ale mają opcję zapewne o newsleterze, która zaznaczyłem pier*** A od takiego GB internetową pocztą bardzo rzadko. I najważniejsze, aby coś nazwać spamem musi być spełniony jeden z następujących warunków, a mianowicie: - odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości
Idę o flaszkę, że takie coś po prostu musi być w regulaminie GB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.7 sekundy. Zapytań do SQL: 47
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu